Mobila Black Friday

black friday mobila


Vezi oferte de mobila in urmatoarele magazine online:


MOBILELAGUNA.RO

Dormitor, coltare, living, sufragerie, canapele, bucatarie, mic mobilier, fotolii, tabureti, draperii etc.


Elefant.ro – Mobilier


Evomag.ro

Mobilier si decoratiuni de gradina


Prestigehome.ro

Canapele, paturi, saltele, perne, Mobilă, Noptiere, Birouri


Scauneonline.ro

Scaune de birou, scaune de bar, scaune bucatarie si asteptare, scaune pentru conferinte si piese de schimb pentru scaune


Mezoni.ro

Acasă şi la Birou, Dedurizare, Filtrare, Osmoză inversă, Ecomix, Sterilizare cu UV, Denitrificare, Pompe de dozaj


Dormeo.ro

Descopera mobila pentru dormitor Dormeo – Noptiera, Cadru de pat, etc


Tipuri de mobilier

Mobilierul este o parte indispensabilă a amenajării unei camere. Tocmai acestea îi conferă sens, funcționalitate și viziune specifică. Piața bogată oferă mobilier pentru toată lumea și poate satisface chiar și cele mai exigente cerințe și preferințe.
În funcție de tipul camerei și destinație – mobilier pentru camere umede (mobilier de baie) și mobilier pentru camerele principale (mobilier camera copiilor, mobilier sufragerie, mobilier bucătărie), precum și mobilier pentru spații suplimentare separate, precum mobilier modern de hol, mobilier de gradina si mobilier de terasa.
După material – naturale (mobilier stejar, sticlă, piatră), materiale reciclate sau artificiale.
După tipul și aplicația sa – mobilier tapițat, pentru luat masa, pentru dormit și altele.

Cum ar trebui să aranjez mobila în dormitor?

Pe langa alegerea mobilierului potrivit pentru a-si indeplini pe deplin functia, si pentru a conferi calitatile vizuale dorite unei incaperi, acestea trebuie si amenajate corect. Potrivit experților, cel mai dificil lucru pentru consumatori de astăzi este aranjarea corectă a mobilierului din dormitor. Este recomandat să urmați următoarele instrucțiuni pentru a construi interiorul perfect pentru dormitor:

  • Nu aglomerați camera.
  • Alege culori moi și liniștitoare.
  • Comoditatea ar trebui să fie prioritatea numărul unu.
  • Urmăriți stilurile clasice pentru a vă menține dormitorul actual cât mai mult timp posibil.

Cum să acoperim mobila cu folie?

Cumpărarea frecventă de mobilă nu este cea mai rentabilă soluție pe care o putem lua pentru bugetul nostru de familie. Cu o sumă limitată de economii și dorința de a reîmprospăta interiorul, în loc să optați pentru o nouă achiziție, puteți avea încredere în propriile dvs. aptitudini creative. Cu acestea, ați putea reînnoi interiorul recondiționând mobilierul existent. O idee excelentă în acest sens este să acoperiți mobilierul cu folie. Acesta este cel mai simplu mod de a schimba complet designul unei camere. Sarcina este extrem de simplă, partea cea mai dificilă fiind să alegeți modelul și motivul perfect al foliei. Apoi, luați dimensiunile piesei de mobilier alese și tăiați cu grijă o bucată suficient de mare pentru a o acoperi. Aplicați bucata de folie pe o suprafață umedă și pliați și apăsați cu atenție pe margini. Finalizați netezind toate capetele.

Cum să îmbătrânesc mobila?

O altă modalitate de a actualiza mobilierul existent acasă sau la locul de muncă este renovarea lui într-un stil nou-nouț, ponosit sau vintage. Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a face acest lucru:

  • Treceți suprafața superioară a mobilierului cu o hârtie abrazivă medie.
  • Ștergeți bine, curățați cu alcool și neteziți cu o hârtie abrazivă fină unde este necesar.
  • Aplicați o vopsea pe bază de cretă albă (puteți utiliza și un alt tip de vopsea, dar va fi necesar să aplicați un grund sau un alt material pregătitor în prealabil).
  • Cu o hârtie abrazivă fină, frecați marginile mobilei pe care ați ales-o.
  • Ștergeți din nou cu o cârpă și aplicați un finisaj – lac pentru lemn sau ceară.