Black friday Aragaz

black friday aragazuri


Aragazuri la Flanco.ro

Aragaz pe gaz, Aragaz Electric, Aragaz Mixt – ZANUSSI, ELEXTROLUX, BEKO, AEG, Heinner, BOSCH etc.


Aragazuri la Cel.ro

AEG, BOSCH, BECO, Candy, ELECTROLUX, Delonghi, Miele, INDESIT, GORENJE, Samsung, Whirlpool, Zanussi etc.


Aragazuri la Evomag

AEG, BECO, ELECTROLUX, ZANUSSI, Heinner etc.


Aragazuri la Elefant

Tesla, Electrolux, Heinner etc.


Aragazuri la Badabum

AEG, BECO, BOSCH, CANDY, ELECTROLUX, GORENJE, INDESIT, Whirlpool, Zanussi etc.


Aragazuri cu plite cu inducție

Pe lângă modelele clasice la care suntem obișnuiți de atâta timp să le folosim, astăzi plitele de gătit cu inducție devin din ce în ce mai căutate. Aspectul lor modern și funcționalitatea rentabilă le transformă într-o alegere excelentă nu doar pentru gospodina precisă și mereu entuziasmată de gătit, ci chiar și pentru afaceri.
Plita de gătit cu inducție reprezintă, practic, o combinație dintre un aragaz standard, dar cu mai multe opțiuni și caracteristici interesante, și un anumit tip de plită. Plita cu inducție are particularitatea de a încălzi direct recipientul în care se va pregăti mâncarea. Acest lucru se realizează cu ajutorul unui tip unic de electromagnet cu frecvență înaltă. El creează un câmp electromagnetic specific, care prin inducție face ca recipientul să devină fierbinte și gata de utilizare.
Este important de reținut, înainte de a achiziționa plite de gătit cu inducție, că ele necesită ustensile specializate pentru gătit. Vasele trebuie să fie fabricate dintr-un anumit tip de material – în special fier – și în niciun caz să nu fie ceramice, cupru sau sticlă.

Cuptoare de încorporat

Există o tendință crescândă în cerințele consumatorilor de a opta pentru aragazuri încorporabile. De obicei, acestea sunt alese în paralel cu procesul de proiectare a bucătăriei. Acest tip de aragazuri oferă posibilitatea de a utiliza optim chiar și spațiile mici, în care, la prima vedere, nu pare a fi loc pentru toate instrumentele, aparatele și mobilierul necesare pregătirii și consumului mâncării.
Aragazurile încorporabile pot prezenta anumite dificultăți în selecție dacă bucătăria este deja proiectată. Din fericire, majoritatea producătorilor de mobilă sunt familiari cu dimensiunile standard ale acestor aparate și planifică în prealabil cât de mare și de ce dimensiune să fie spațiul rezervat pentru instalare.
Opțiuni excelente pentru aragazuri – fie încorporabile, fie cu plite cu inducție – sunt modelele următoarelor mărci populare și de calitate: Gorenje, ELEXTROLUX, BEKO, INDESIT, CROWN, AEG, WHIRLPOOL, DIPLOMAT, BOSCH.