Black friday saltele

black friday saltele

Vezi ofertele pentru saltele din urmatoarele magazine online:


Saltele la ELEFANT.ro


Saltele la Evomag

Saltele electrice


Saltele la CEL


Saltele la Mobilalaguna


Saltele fitness la FLANCO


Tipuri de saltele

Somnul complet și sănătos depinde nu numai de obiceiurile noastre interne deja dezvoltate pentru a adormi mai repede și mai ușor, precum și de starea noastră fizică și emoțională, dar și de produsele pe care dormim. Contrar opiniei generale, salteaua este mult mai importantă în acest sens decât patul pe care l-ați ales pentru dormitorul dvs.
Vestea bună este că piața modernă de saltele oferă o varietate largă de modele care să se potrivească nevoilor dvs. individuale, precum și nevoilor specifice de sănătate. Astăzi, puteți întâlni următoarele tipuri de saltele de la care să alegeți cea potrivită pentru dormitorul dvs., corp, dureri cronice sau preferințe pentru gradul de fermitate:

  • Numărul de fețe – saltele cu două fețe și cu o singură față. Saltelele cu două fețe au avantajul că pot fi răsucite regulat, prelungind durata lor de viață.
  • În funcție de destinație – anatomice (toate saltelele moderne sunt așa) și ortopedice, care sunt create pentru a răspunde nevoilor unui anumit grup de pacienți (de exemplu, pentru dureri articulare, pentru boli neurologice cronice, însoțite de crampe și senzații neplăcute în membre, dureri de cap, amețeli și altele).
  • În funcție de materialul din care sunt realizate – saltelele din latex sunt cele mai populare, dar foarte des în saltele, pe lângă materialele de bază, se includ și alte resurse suplimentare, cum ar fi suprafețe antibacteriene și geluri de aloe vera sau cânepă, inserturi de ulei de cocos și altele.
  • În funcție de miezul lor – de buzunar sau cu arcuri.

Cum se curata saltelele?

Pentru a extinde durata de viață a noului dvs. saltea, este important să îl întrețineți corect. Un element esențial în această sarcină responsabilă este curățarea saltelei. Specialiștii recomandă să investiți în servicii profesionale pentru acest lucru cel puțin o dată la 12 sau, dacă este posibil, la 6 luni. Dacă nu aveți această posibilitate, curățați-l prin aspirare regulată. În cazul apariției unei pete, îndepărtați-o imediat. Salteaua este alcătuită din mai multe straturi, motiv pentru care murdăria se absoarbe rapid în fiecare dintre acestea și în timp devine tot mai greu de îndepărtat. În plus, impuritățile pe saltea creează focare de bacterii care vă pun în pericol în timpul somnului și odihnei.

Care saltele sunt cele mai bune

După cum am menționat deja, opțiuni bune pentru un saltea sunt cele cu două fețe și cele anatomice cu arcuri de buzunar. Diverse extra, inclusiv un anumit grad de ortopedie, o suprafață antibacteriană sau inserții ecologice pure împotriva alergenilor, cum ar fi acarienii și praful, îmbunătățesc, de asemenea, calitatea saltelei dvs. Desigur, este bine să aibă și un raport bun calitate-preț. Nu subestimați nici producătorul, pentru că reputația sa este o garanție pentru confortul, durabilitatea și funcționalitatea saltelei dvs. Recomandăm următoarele mărci consolidate de pe piață: Saltele Nani, Saltele Ted și Saltele Magniflex.