Black friday smartphone-uri, telefoane mobile

black friday telefoane mobile, smartphone-uri

Vedeți ofertele pentru smartphone-uri în următoarele magazine online:


Telefoane mobile la ELEFANT

Apple, Samsung, Huawei, One Plus, Realme etc


Telefoane mobile la EVOMAG

Realme, Samsung, Motorola, Nokia, Xiaomi etc


Telefoane mobile la CEL

Apple, Cat, Realme, Samsung, Motorola, Nokia, Xiaomi, Nokia etc


Telefoane mobile la FLANCO

Apple iOS, Smartphone Android, Telefoane Refurbished, Samsung, Iphone etc

Cumpără aici iPhone 14👈


Telefoane folosite – FLIP.RO

Cumpărați telefoane uzate verificate la prețuri accesibile

Dacă ai un telefon de vânzare: întregul proces este asigurat de Flip – de la preluarea acestuia de la tine, la verificarea tehnică, curățarea, ambalarea și fotografierea acestuia, până la găsirea unui cumpărător. După ce este vândut, Flip îți trimite banii prin transfer bancar în contul tău! În același timp, ai opțiunea de a-ți primi banii aproape imediat, după verificarea tehnică, fără să fie nevoie să aștepți să fie vândut. Pe scurt, Flip te ajută să-ți vinzi telefonul fără niciun efort.

Dacă ești în căutarea telefonului perfect pentru tine, dar la un preț mai mic: Flip te protejează de riscul de a cumpăra un telefon cu defecte ascunse de la persoane necunoscute pe site-uri de anunțuri. Toate telefoanele trec printr-o verificare tehnică detaliată (sunt verificate peste 30 de parametri), sunt curățate, ambalate și au o garanție de 24 de luni, precum și dreptul la livrare și returnare gratuită. E ca și cum ai cumpăra un telefon nou, dar la un preț mult mai avantajos pentru tine (cu până la 60% mai mic) și astfel eviți riscul de a cumpăra un telefon cu defecte ascunse!


Smartphone-uri la EMAG

iPhone, Samsung, Motorola, Nokia, Xiaomi, Ulefone, Realme etc


Ce smartphone să cumpăr?

Dispozitivele mobile au cucerit lumea. În viața modernă, ele sunt un element obligatoriu al vieții noastre de zi cu zi, și adesea și al procesului de muncă. De aceea, alegerea unui smartphone nu este doar o sarcină dificilă, ci și extrem de responsabilă. Având în vedere că o astfel de achiziție este o investiție destul de costisitoare, selectarea unui model specific se complică și mai mult. E greu să decidem ce smartphone să cumpărăm, dar nu imposibil, mai ales dacă răspundem în prealabil la următoarele întrebări fundamentale:

 • Cu ce resurse dispui? Trebuie să ții cont că astăzi poți găsi atât smartphone-uri bugetare, cât și de clasă medie și de top.
 • Pentru ce îl vei folosi? Smartphone-ul nu mai este doar un mijloc de a comunica cu oamenii. Prezența unor funcții adiționale și specifice te poate îndrepta către anumite serii sau modele.
 • Ai o preferință pentru anumite mărci? Sunt mult mai ușurate în alegere fanii brandurilor populare de smartphone-uri, inclusiv iPhone, Samsung, Motorola, Nokia, Xiaomi, Ulefone, Realme și alții.

Ce smartphone să aleg?

Să presupunem că v-ați decis cât de mult puteți cheltui pentru un smartphone, pentru ce îl veți folosi și, cel mai important, de la care producător ați fost mulțumiți. Cu aceste informații de bază, alegerea dvs. este doar puțin mai ușoară. Este timpul să vă concentrați asupra detaliilor specifice:

 • Tipul de sistem de operare cu care sunteți obișnuiți să lucrați
 • Dorința de a avea întotdeauna cele mai recente oferte de pe piață
 • Care este durata de viață a bateriei pentru timpul activ în care voi folosi telefonul fără a avea nevoie de încărcare
 • Procesorul este deosebit de important pentru smartphone. Este inima dispozitivului, deoarece determină cât de rapid, eficient, fără probleme și ușor va fi utilizarea lui
 • Cantitatea de memorie liberă și posibilitatea de a utiliza memorie suplimentară

Care telefon face cele mai bune poze?

Potrivit datelor neoficiale, peste 40% dintre utilizatori își aleg telefonul în funcție de camera pe care o are. De obicei, ei caută dispozitivul care face cele mai bune poze. Asemenea telefoane pot fi găsite în număr mare pe piață, dar acestea se disting prin următoarele caracteristici comune:

 • Dispune de două camere, una dintre ele fiind frontală, pentru selfie-uri
 • Camerele au peste 12 megapixeli
 • Poate face poze sub apă și în situații extreme
 • Dispozitivul are funcții de zoom optic, sistem de video slow motion, mod de noapte și altele