Black friday laptopuri

black friday laptop


Consultați ofertele de laptopuri la următoarele magazine online:


Laptopuri la FLANCO

Dell, Lenovo, HP, ACER, Asus, Apple etc


Laptopuri la CEL

Acer, Apple, Asus, HP, Dell, Fujitsu, Allview etc


Laptopuri la ELEFANT

Lenovo, Asus, HP, Dell, accesorii


Laptopuri la Evomag

Laptop-uri si accesorii, incarcatoare, genti pentru laptop, coolere si baterii


Laptopuri la BADABUM

Notebook, laptop, Genti, Baterii, Adaptoare notebook, Docking station


Ce laptop sa aleg?

În zilele noastre, nu suntem nicăieri fără un dispozitiv digital. Un laptop este o opțiune excelentă pentru a avea o mașină suficient de puternică cu care să desfășoare o gamă largă de activități fără a fi limitat de timp și spațiu. În același timp, este și o investiție destul de costisitoare, care trebuie luată în considerare cu atenție în prealabil. Vestea bună este că astăzi piața pentru acest tip de dispozitiv este extrem de flexibilă și extinsă, astfel încât fiecare să găsească soluția perfectă pentru nevoile sale și conform preferințelor individuale. În plus, ți-am pregătit un ghid scurt, dar foarte util, cu pași simpli de urmat pentru a alege laptopul perfect pentru tine:

  • Judecă exact ce laptop ai nevoie în funcție de ceea ce vei face cu el. Îl vei folosi la serviciu? Și poate aveți nevoie de un laptop de gaming sau specializat pentru o anumită profesie – designer, programator – și așa mai departe.
  • Stabiliți un buget care să se potrivească. Previzualizați listele de prețuri ale serii individuale – business, standard, gamer și așa mai departe – și utilizați site-urile care vă permit să comparați prețurile aceluiași model de dispozitiv în diferite magazine online.
  • Determină înaintea ta care ar fi proporțiile ideale pentru noul tău laptop – inci ecran, rezoluție, dar și greutate dacă intenționezi să călătorești des cu el sau să lucrezi din mers.
  • Luați în considerare cât de puternic și ce generație de baterie căutați.

Care laptop-uri sunt cele mai bune?

Probabil vă întrebați dacă marca viitorului tău laptop contează. De fapt, este de mare importanță deoarece este un indicator al unei anumite clase și al unui nivel de calitate, dar poate indica și prezența unor funcții specifice – restrâns specializate. Potrivit analiștilor, cele mai bune laptop-uri din ziua de azi sunt produse de următoarele mărci, pe care te poți concentra pe tine: Apple, Dell, Lenovo, HP, ACER, Asus, Samsung și altele.