Black friday parfumuri


NOTINO.ro

Parfumerie și cosmetică pentru femei și bărbați, machiaj, îngrijire feței, corp, păr, dermocosmetice


Parfumuri la ANSWEAR.ro


Esteto.ro

Produce cosmetice, parfumuri, consumabile saloane, produse naturiste, bijuterii, curatenie, fashion


Avon.ro – Black friday

Parfumuri, make-up si cosmetice


THEBODYSHOP

Magazin online de cosmetice si produse vegane


De ce nu ne simțim parfumul?

Fiecare doamnă caută un parfum care să atragă bărbații și fiecărui domn și-ar plăcea să poarte un parfum care să atragă femeile. Dar adevărul este că nu numai parfumul, ci și calitatea acestui accesoriu specific este important. Această afirmație va fi confirmată de oricine s-a întrebat măcar o dată de ce nu își poate mirosi parfumul. De fapt, ar putea avea multe răspunsuri posibile diferite și interesante:

  • Nu folosești parfum, ci imitații de parfum. Aici nu este vorba atât de producător în sine, cât de tipul de produs. Este important să se facă distincția între parfum și apă de parfum, deoarece aceasta din urmă are o durabilitate mult mai mică.
  • Pentru cei care cred că folosesc parfumuri de lungă durată, vom spune următoarele: nu există un parfum de lungă durată. Motivul este că un parfum poate rămâne foarte mult timp pe o piele și pentru o perioadă scurtă de timp pe alta.
  • În același timp, nu trebuie să subestimăm calitatea produsului specific, precum și dacă este o replică, un parfum original sau doar un brand care nu este renumit pentru o producție foarte bună.
  • De asemenea, este posibil să nu vă puteți mirosi parfumul deoarece nu îl depozitați corespunzător. Dacă îl ții în lumina directă a soarelui sau într-o cameră umedă, mai devreme sau mai târziu durabilitatea sa va scădea semnificativ și ea. De asemenea, ce anume te pulverizezi pe tine? – parfum sau tester, pentru ca al doilea a fost deja deschis si folosit, deci are un termen de valabilitate mult mai scurt. Același lucru este valabil și pentru toate parfumurile vândute la un preț mai mic fără ambalaj.

Cum se cunosc parfumurile originale?

Parfumurile originale, selectate special pentru tine si pielea ta, sunt o garantie ca ii vei simti mereu parfumul si pentru o perioada indelungata, adica pe tot parcursul zilei sau noptii. Pentru a evita să vă îndrăgostiți de replici și falsuri, vă rugăm să urmați aceste instrucțiuni de cumpărare:

  • Asigurați-vă că produsul este perfect ambalat și că nu există margini trase pe celofanul său exterior.
  • Verificați codul de bare al parfumului pe un site web sau aplicație specializată pentru a urmări mărfurile originale sau contrafăcute din industria cosmetică.
  • Comparați designul sticlei și ambalajului cu cel al parfumului original, plasat ca fotografie pe site-ul oficial al mărcii specifice.
  • Uită-te la culoarea lichidului. Dacă parfumul este foarte închis, probabil că este un fals.