Aer condiționat de Black Friday


Vezi oferte pentru aparate de aer conditionat in urmatoarele magazine online:


Aer condiționat la FLANCO

Gree, Hitachi, Medea, Fujitsu, Daewoo, Samsung, etc.


Aer conditionat la CEL

Daikin, Fujitsu, Electrolux, Gree, Hitachi, Neo, Panasonic etc.


Aer conditionat la EVOMAG

Lg, Tesla, Gree, Samsung, Whirlpool, Midea etc.


Aer conditionat la ELEFANT

Gree, Tesla. Midea, Yamato, Electrolux etc.


Care aparate de aer condiționat sunt cele mai bune?

Aparatul de aer condiționat este cel mai preferat și practic dispozitiv care răcește și încălzește camera în același timp. În funcție de dimensiunile și puterea sa, poate modifica temperatura într-o gamă largă de metraje pătrate posibile ale camerei. Dar în afară de această specificitate, atunci când alegeți aparatul de aer condiționat, este bine să acordați atenție următorilor parametri și funcții:

  • Preț. Chiar dacă ai un buget limitat, încearcă să-l acoperi la maximum, întrucât un aparat de aer condiționat este o investiție pe termen lung pe care merită să cheltuiești ceva mai mulți bani.
  • Modelul se potrivește cu camera? Pe langa suprafata de suprafata, factorii care determina tipul de aparat de care aveti nevoie sunt: ​​prezenta izolatiei, expunerea, pardoseala, tamplaria si altele.
  • Funcții suplimentare specifice recomandate: ventilator, reglarea umidității aerului, dezinfectarea aerului, cronometru de oprire și modul economic.

Care aparat de aer condiționat este cel mai economic?

În afară de funcționarea în modul economic, există și alte opțiuni de care puteți profita pentru a reduce factura la electricitate. Aparatul de aer condiționat este un dispozitiv care are nevoie inițial de o cantitate considerabilă de energie electrică pentru a funcționa la întregul său potențial. Cu toate acestea, tehnologia modernă de astăzi avansează rapid. Producătorii au deja soluții gata făcute pentru a rezolva una dintre principalele probleme ale utilizatorilor de aer condiționat de astăzi – factura mare la electricitate. Pentru ei principalii jucători de pe piața de electrocasnice oferă destul de multe modele de aparate de aer condiționat economice. Iată cum să le descoperiți în magazin:

  • Clasă. Încercați să alegeți cel puțin un aparat de aer condiționat de clasa A. Pentru o factura la energie electrica si mai mica, pariaza pe clasa A cu mai multe avantaje.
  • Alegeți un aparat de aer condiționat nou mai degrabă decât unul second-hand. Aparatele electrice second-hand sunt ecologice, da, dar adesea ajung într-o formă deja amortizată, ceea ce nu poate să nu aibă un impact asupra puterii, gradului și nivelului de economie de funcționare.
  • Mizați pe un aparat de aer condiționat inverter. Potrivit experților, te poate economisi cu cel puțin 30% din factura de energie electrică față de utilizarea unui model obișnuit.

Cum funcționează aparatele de aer condiționat inverter?

Cum se face că aparatele de aer condiționat inverter sunt mai economice? O putem explica cel mai ușor comparând munca lor cu conducerea. Știi, pentru a pune mașina în funcțiune, trebuie să-i dai mai întâi benzină și, odată ce accelerează până la o anumită viteză, putem merge în roate. Totuși, atunci când ne aflăm în fața unei zone pe care trebuie să urcăm, mașina va avea nevoie de puțin mai multă benzină pentru a câștiga viteză. Aparatul de aer condiționat inverter funcționează în același mod. La început, va „înghiți” mai mult combustibil – dar în loc de gaz, electricitate – pentru a ajunge la temperatura dorită, iar apoi va funcționa „prin inerție”, adică mult mai economic. Doar dacă se modifică temperatura exterioară sau o altă modificare a condițiilor climatice ale încăperii, unitatea va începe din nou să lucreze la viteze mai mari pentru a atinge temperatura dorită. Apoi va intra în modul economic.

Cum funcționează aparatele de aer condiționat mobile?

Pe lângă invertoare, așa-numitele aparate de aer condiționat mobile sunt populare și astăzi. După cum arată și numele, acestea permit să fie mutate liber din punctul A în punctul B de către utilizator, fără a fi nevoie de demontare. Aceste aparate de aer conditionat nu au o unitate externa precum cele standard, ci doar o unitate. Pentru a realiza schimbul de aer dorit, unitatea are un tub special numit ieșire de aer. Este singura parte a dispozitivului care se află în afara camerei.