Black friday frigidere, frigorifice

Black friday frigidere

Vezi oferte pentru frigidere in urmatoarele magazine online:


Frigidere la FLANCO

Combine frigorifice, Frigidere side by side, Congelatoare, Vitrine frigorifice etc.


Frigidere la CEL

Combine frigorifice, Frigidere side by side, Congelatoare, Mini frigidere etc.


Aparate frigorifice la Elefant

Vezi ofertele

Frigidere la Evomag

Combine frigorifice, Frigidere side by side, Congelatoare, Frigidere si Lazi frigorifice auto


Frigidere la Badabum

Combine frigorifice, Frigidere side by side, Congelatoare, Masini de gheata


Ce frigider sa aleg?

Frigiderul nu este doar un electrocasnic important, ci și obligatoriu. De obicei ne așteptăm să-l folosim cel puțin 10 ani, ceea ce înseamnă că merită să investim puțin mai mult pentru el, dar să obținem calitatea de care aveți nevoie. Cu toate acestea, prețul nu ar trebui să fie singurul factor într-o alegere cu adevărat bine informată a consumatorului. Este bine să luați în considerare următoarele lucruri înainte de a cumpăra un frigider:

  • Frigider cu congelator sau fara? Cele mai multe modele moderne au unul. Cu toate acestea, dacă preferați dimensiuni mai mici, este mai bine să pariați pe un frigider fără congelator.
  • Frigider cu camera. Toate modelele moderne au o cameră, dar aici rămâne o chestiune de judecată unde ar trebui să fie locația acesteia – în partea de sus sau de jos a dispozitivului.
  • Acordați o atenție deosebită tipului de compresor. În practică, este inima frigiderului și de aceasta vor depinde viteza și gradele de răcire din compartimentele individuale. Rețineți că pentru putere maximă, frigiderele cu două compresoare sunt acum disponibile pe piață astăzi. Pentru a economisi la factura de energie electrică, vă recomandăm un frigider cu compresor inverter.
  • Unde vei pune frigiderul? Pentru a vă fi mai ușor, producătorii moderni vă oferă nu doar modele clasice de toate dimensiunile, ci și frigidere încorporate. Acestea din urmă sunt o alegere deosebit de bună pentru bucătăriile mici.

Care frigidere sunt cele mai bune?

După ce ați răspuns la întrebările de bază din ghidul de mai sus, probabil că veți dori să treceți la satisfacerea unor nevoi individuale mai specifice. De obicei vorbim de caracteristici inovatoare precum compartimente pentru legume și fructe cu opțiune de păstrare a prospețimii acestora, dezghețare automată, nivelul de zgomot și altele. Este bine să acordați atenție mărcii. Producătorii buni din sectorul frigiderelor sunt: ​​Liebherr, Samsung, Whirlpool, AEG, Gorenje, Hotpoint, Indesit, Crown, Sharp, Finlux, Beco și alții. Oricare dintre mărcile menționate mai sus ar fi o alegere excelentă pentru casa, biroul sau cabană.